AX 2009 Installation & Configuration Question 57 to 100

Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 14 of 23
Question: 58
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Configurations contain startup and tracing settings for the Application Object
Server (AOS) , where is this configuration information stored? (choose more than one)
A. In the user database.
B. In the system database.
C. In the Windows registry.
D. In a configuration file.
Answer: B, C C D
Question: 59
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Microsoft Dynamics AX 2009 is being setup to have multiple environments, for
testing, development and production. How should the Application Object Servers (AOS) be
configured?
A. Each AOS should point to a different database but the same application file location.
B. Each AOS should point to the same database and to the same application file location.
C. Each AOS should point to the same database but to a different application file location.
D. Each AOS should point to a different database and to a different application file location.
Answer: C D
Question: 60
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. The Application Object Server account can be a: (choose more than one)
A. Domain account.
B. SQL Server account.
C. Local machine administrator account.
D. Network Services account on the local machine.
Answer: C A D
Question: 61
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about in the
following options, which is not feature of load balancing. So what's your answer?
A. Easy scalability to handle increased data requests.
B. Ability to assign a group of users to one part of a cluster.
C. New client requests are distributed to other servers if there is a server failure.
D. A cluster of servers that balances the network data requests to the AOS across all available
servers.
Answer: A B
Question: 62
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about where
indexes, headers, and labels for each layer are stored. So what's your answer?
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 15 of 23
A. Report server.
B. Database server.
C. Application File Server.
D. Application Object Server.
Answer: B C
Question: 63
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When each role needs to be installed on its own computer, what type of
installation should be selected?
A. Core installation.
B. Custom installation.
C. Standard installation.
D. Developer installation.
Answer: A B
Question: 64
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When using load balancing, when might it be necessary to change the client
configurations to connect clients to a different server?
A. If the load balancer is removed.
B. If a new AOS is added to the cluster.
C. If an AOS is removed from the cluster.
D. If an additional load balancer is added.
Answer: A
Question: 65
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. The first Application Object Server is being installedon a computer that is
running a firewall. Which port must be opened for the AOS to function?
A. 2711
B. 2712
C. 2713
D. 2714
Answer: A B
Question: 66
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about when
installing an Application Object Server, what SQL Server role is required. So what's your answer?
A. dbcreator
B. setupadmin
C. serveradmin
D. securityadmin
Answer: C D
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 16 of 23
Question: 67
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now you work as an implementer. When re-executing a task on the initialization
checklist, a dialog box will ask about resetting all dependent tasks in the checklist. What choices
do you have in the dialog box? (choose more than one)
A. If No is clicked, then the state of the dependent tasks does not change.
B. If Yes is clicked, then the state of the dependent tasks does not change.
C. If Yes is clicked, then the checklist will change those dependent tasks to their uncompleted
state, and they must be completed.
D. If No is clicked, then the checklist will change those dependent tasks to their uncompleted
state, and they must be completed.
Answer: B A C
Question: 68
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. The total number of transactions per hour affects the database system needs
when planning for appropriate system hardware needs. How is the number of transactions
defined for purchase orders?
A. Each purchase order is considered one transaction.
B. Each purchase order line is considered one transaction.
C. Each purchase order grouped by customer is considered a transaction.
D. Purchase orders transactions cannot be used to calculate database capacity. Use sales orders
instead.
Answer: A B
Question: 69
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Which function updates the references and makes sure that the application is
ready for use?
A. Importing
B. Compilation
C. Configuration
D. Synchronization
Answer: A B
Question: 70
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When running the Checklist without interaction, what information does the XML
file define? (choose more than one)
A. Path to the database.
B. Name and location of the log file.
C. Microsoft Dynamics AX 2009 version.
D. Each checklist item to be executed.
Answer: A, B, C D
Question: 71
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 17 of 23
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about the result
of executing the checklist items without interaction. So what's your answer?
A. The results are written to a log file.
B. The results are written to the database.
C. The results are stored in a configuration file.
D. The results are shown to the user in the Infolog.
Answer: C A D
Question: 72
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Before completing the Initialization Checklist, a user is added to the Sales User
group. What permissions does the user get?
A. No permissions.
B. Full permissions.
C. Read-only permissions.
D. Sales User Group permissions.
Answer: A B
Question: 73
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When using the Template Wizard, how are mandatory fields identified?
A. They are marked with a green X.
B. They are marked with a red padlock.
C. They are marked with a red underline.
D. They are marked with an green asterisk.
Answer: A B
Question: 74
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer intending to migrate data by using the
Excel Template Wizard. So which is the correct way to use the wizard?
A. Import the data into a blank spreadsheet then use the wizard to convert the data.
B. Use the wizard to create the template, put the data into the spreadsheet and import into the
system.
C. Use Excel to convert all of the data, then use the wizard to import the data from Excel into the
Microsoft Dynamics AX tables.
D. Use the wizard to create the template, place some test data into the spreadsheet and import it.
If the results are as expected, continue with the import.
Answer: C D
Question: 75
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer who has multiple companies configured
for use with Microsoft Dynamics AX. How can you configure Microsoft Dynamics AX to open a
specific company's data when it starts?
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 18 of 23
A. Use the Connection tab of the Client Configuration utility to identify the company.
B. Use the Connection tab of the Server Configuration utility to identify the company.
C. Use the General tab of the Client Configuration utility to identify the company.
D. Use the General tab of the Server Configuration utility to identify the company.
Answer: B C
Question: 76
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer intending to test the system. What should
be checked in regards to external users?
A. Ensure they cannot log on to the local network.
B. Ensure that they cannot log on to Microsoft Dynamics AX.
C. Ensure they can only access Microsoft Dynamics through the Enterprise portal.
D. Ensure that they can only access the Microsoft Dynamics AX client when connected through a
VPN.
Answer: A
Question: 77
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about in a silent
installation, what type of file provides the parameter values to be used. So what's your answer?
A. A .txt file.
B. A .cfg file.
C. An .xml file.
D. An .inf file.
Answer: A
Question: 78
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. In a system with multiple Application Object Servers that are not configured for
load balancing, what determines which AOS a client connects to?
A. The client can request a connection to any AOS.
B. The order the AOS appears in the client configuration utility.
C. There is no way to determine which AOS a client will connect to.
D. The client connects to the AOS with the least number of client connections.
Answer: A B
Question: 79
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now you work as an implementer who is creating three different environments
respectively for testing, production and development. So what is the recommended setup for
databases and application files?
A. One database and three application file locations because each environment can share the
same data.
B. Three databases and three application file locations because each environment needs its own
database and application files.
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 19 of 23
C. Three databases and one application file location because each environment can share the
application files but needs a separate database.
D. All the three options are correct.
Answer: A B
Question: 80
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer and you create a shared configuration
file for use by multiple clients. You put the file in a shared directory. If this shared directory
becomes unavailable, what happens to the clients?
A. The clients will not start.
B. The clients will use the default configuration file.
C. The clients will use a cached copy of the configuration file.
D. The clients will request configuration information from the Application Object Server.
Answer: A
Question: 81
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what a
profile corresponds to. So what's your answer?
A. A profile corresponds to a company file.
B. A profile corresponds to a specific user.
C. A profile corresponds to an email address.
D. A profile corresponds to a specific role in the organization.
Answer: C D
Question: 82
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about how the
business connector proxy should be configured. So what's your answer? (choose more than one)
A. As a dedicated account.
B. As a Microsoft Dynamics AX user.
C. Without interactive logon rights.
D. With a password that does not expire.
Answer: B, C A C D
Question: 83
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Enterprise Portal is created using which combination of technologies? (choose
more than one)
A. BizTalk Server
B. Active Directory
C. SharePoint Server
D. Internet Information Services
Answer: A, B, C B C D
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 20 of 23
Question: 84
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about how many
profiles a user can be assigned to. So what??s your answer?
A. One
B. Two
C. Unlimited
D. One per Company Account
Answer: C D
Question: 85
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Before installing Enterprise Portal and Role Centers, what has to be
verified?(choose more than one)
A. The .NET Business Connector is installed.
B. User Accounts are created in Microsoft Dynamics AX.
C. Site templates are deployed to the server that will contain Enterprise Portal
D. A domain account for the Business Connector proxy is created in Microsoft Active Directory
directory services.
Answer: C A D
Question: 86
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. In order to use the Enterprise Portal developer tools, what additional software is
needed? (choose more than one)
A. VB.NET
B. Role Centers
C. Visual Studio 2005
D. Visual Studio 2008
Answer: A, C B D
Question: 87
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what
systems are changed when installing AIF Web services. So what's your answer? (choose more
than one)
A. File System.
B. Database Server.
C. Application Object Server.
D. Internet Information Services.
Answer: C A D
Question: 88
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what
account the AIF connection pool runs under. So what's your answer?
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 21 of 23
A. Domain account
B. SQL Server account
C. The .NET Business Connector proxy user
D. Network Services account of the local machine.
Answer: B C
Question: 89
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what
methods can be used to exchange documents using AIF. So what's your answer? (choose more
than one)
A. Adapters
B. Converters
C. Connectors
D. Web Services
Answer: C A D
Question: 90
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When you install Microsoft Dynamics AX 2009 using an Microsoft SQL Server
database server, what is the correct database setup option? (choose more than one)
A. Create a SQL Server database.
B. Use one of the provided database templates.
C. Connect to an existing SQL Server database.
D. Specify a SQL script to generate the database.
Answer: B A C
Question: 91
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what the
name MicrosoftMicrosoft DynamicsAXAif50 represents. (choose more than one)
A. The group created during Web Services installation.
B. The instance name of IIS during Web Services installation.
C. The application pool created in IIS during Web Services installation.
D. The virtual directory created in IIS during Web Services installation.
Answer: B, C C D
Question: 92
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. In order to use Online Analytical Processing (OLAP),what must be installed on
the client?
A. OLAP Server.
B. SQL Server client tools.
C. Analysis Management Objects.
D. SQL Server Analysis Services.
Answer: B C
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 22 of 23
Question: 93
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When working on an implementation where SSL is already implemented, what
change has to be made on the Report Server?
A. Change the UrlRoot XML element in the rs.config file from http to https.
B. Change the UrlRoot XML element in the reportserver.config file from http to https.
C. Change the URL XML element in the rsreportserver.config file from http to https.
D. Change the UrlRoot XML element in the rsreportserver.config file from http to https.
Answer: C D
Question: 94
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer who is installing Microsoft SQL Server
Reporting Services. What default virtual directories are created? (choose more than one)
A. Reports
B. Report Admin
C. Report Server
D. Report Manager
Answer: B A C
Question: 95
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about where
Analysis Management Objects (AMO) must be installed?
A. AMO must be installed on the OLAP server.
B. AMO must be installed on the Application Object server.
C. AMO must be installed on all Microsoft Microsoft Dynamics AX Client machines.
D. AMO must be installed on AX client computers that will be used to administer the OLAP
database.
Answer: C D
Question: 96
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When configuring Reporting Services on Windows 2008, which of the following
procedures must be completed prior to installing the reporting extensions? (choose more than
one)
A. Restart Reporting Services.
B. Configure the report services to use SSL.
C. Create a new application pool that runs as the .NET Business Connector proxy account.
D. Update the Reporting Services configuration file that has the name of the .NET Business
Connector proxy account.
Answer: B, C A C D
Question: 97
Exam Name: AX 2009 Installation & Configuration
Exam Type: Microsoft
Exam Code: MB6-820 Total Questions: 100
Page 23 of 23
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. When preparing to deploy Microsoft Dynamics AX reports, what must be true of
the report extensions prior to deploying the reports?
A. The reporting extensions must be installed on the AOS.
B. The reporting extensions must be installed on the Database server.
C. The reporting extensions must be installed on the Application File server.
D. The reporting extensions must be installed on a dedicated server with access to the AOS,
Database server and Application File Server.
Answer: C D
Question: 98
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. And now you work as an implementer. In order to allow the AOS server to
communicate with the workflow servers, what must you do to achieve this?
A. You should create a shared drive on the Workflow server.
B. The AOS user account must be added to the workflow servers domain.
C. The URL of the AOS must be added to the list of trusted sites on the Workflow server.
D. The URL of the Workflow Web site must be added to the list of trusted sites on the AOS
server.
Answer: D
Question: 99
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about which
account is used for communication between Microsoft Microsoft Dynamics AX and the Workflow
Web server. So what's your answer?
A. Workflow System Account.
B. Workflow Execution Account.
C. Workflow WebServer Account.
D. Workflow Application Account.
Answer: A
Question: 100
You work in an International company which is called Luxwet. And you're in charge of the network
of your company. Now one of your colleagues asks for your help, he has no idea about what
workflow accounts must be configured. So what's your answer?
A. Workflow System Account.
B. Workflow Execution Account.
C. Workflow WebServer Account.
D. Workflow Application Account.
Answer: A A B